Bajsik thermal solutions nudi uslugu koja se zasniva na principu „ključ u ruke“. Naš tim sastoji se od visoko kvalifikovanog stručnog kadra osposobljenog za rad i upravljanje sistemima toplotnih pumpi. Stoga, nudimo usluge projektovanja, montaže, servisiranja i puštanja u rad sistema Dimplex toplotnih pumpi.
Prepustite sve nama i uživajte u termalnom komforu vašeg doma!

Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas na email: anel@bajsik.com.ba ili putem broja telefona: +38761340601

O DIMPLEX TOPLOTNIM PUMPAMA

Toplotna pumpa je jedini sistem grijanja koji može grijati i hladiti, pritom osiguravajući savršenu temperaturu u bilo kojim vremenskim uslovima. Zimi, čak i sa vanjskim temperaturama do minus 22 C, toplotna pumpa može osigurati da u kući niko ne osjeća hladnoću.
Izvlačenjem potrebne toplote iz zraka, zemlje ili podzemne vode i aktivnim dovođenjem temperature na željenu razinu pomoću kompresora u rashladnom krugu.

Budućnost sistema grijanja i hlađenja krije se u toplotnim pumpama. Kompanija Glen Dimplex je pionir toplotnih pumpi u Njemačkoj i nalazi se na adresi u Kulmbachu više od 40 godina. Glen Dimplex toplotne pumpe su istinsko čudo efikasnosti! Do 80% energije koja je potrebna za grijanje i pripremu tople potrošne vode dobiva se iz prirodnog okruženja, odnosno iz obnovljivih izvora energije. Potrebna vam je snaga za samo preostalih 20% energije.
Niti jedan drugi proizvođač ne nudi uporediv, pametno koordiniran asortiman proizvoda. Dimplex ima sve što vam je potrebno kako biste ostvarili dobit od energetske transformacije za vaše grijanje, hlađenje i ventilaciju!

Ko kaže da toplotna pumpa ne može biti jedinstvena?
Jednostavno naručite svoju vanjsku jedinicu u vašoj odabranoj boji!
Dostupno je svih 1625 RAL nijansi, prilagođene boje su također dostupne na vaš zahtjev.
To znači da se uređaji mogu savršeno prilagoditi fasadi zgrade, skladno se uklapati u zelene prostore i pored svega, svi naši modeli su također dostupni u različitim razinama sjaja i površinske strukture!

⦁ Odaberite svoju odabranu boju od 1625 RAL nijansi
⦁ Odaberite površinsku obradu: visok sjaj, svileni sjaj ili mat sjaj.
⦁ Prilagodite vanjske toplotne pumpe savršeno boji fasade.
⦁ Harmonično se integrirajte u dizajne zelenih prostora.
⦁ Postavljajte pojedinačne akcente u boji.